۱۲ مدل محبوب برای طراحی دکوراسیون داخلی | دکوکاف
آشنایی و معرفی انواع سبک چیدمان منزل ( 12 مدل محبوب برای طراحی دکوراسیون داخلی)

سبک چیدمان منزل، سبک های شناخته شده ای هستند که برای طراحی دکوراسیون داخلی استفاده می شوند. هر سبک دارای المان های مشخصی می باشد که آن را از سبک و مدل دیگر متمایز می کند.

عموما طیف رنگی، جنس متریال، مبلمان، فرش، انواع اکسسوری ها، اندازه ها، شکل های هندسی و … بسیاری ویژگی های دیگر در هر سبک چیدمان تعریف شده و مشخص می باشند. قوانین چیدمان منزل در این سبک ها، به شما کمک می کند ابتدا با توجه به سلیقه خود یک سبک را انتخاب کنید.و تکلیف شما برای انتخاب قسمت های مختلف منزل و چیدمان آن ها مشخص باشد.

انواع سبک چیدمان منزل به شما کمک خواهد کرد که زیبایی و هماهنگی را در دکوراسیون خود ایجاد کیند. پس اگر به دنبال چیدمان منزل ایرانی هستید یا به تغییر دکوراسیون منزل خود فکر می کنید با مجله دکوکاف همراه باشید؛ تا با انواع سبک چیدمان منزل و طراحی داخلی آشناتر شویم.

سبک چیدمان منزل

آنچه در این مطلب می خوانید:

🔵 سبک مدرن

🔵 سبک سنتی

🔵 سبک معاصر ( سبک کانتمپروری)

🔵 سبک  صنعتی

🔵 سبک انتقالی

🔵 سبک روستیک

🔵 سبک بوهمیایی

🔵 سبک مینیمال

🔵 سبک  سلطنتی

🔵 سبک اسکاندیناوی

🔵 سبک کلاسیک

🔵 سبک نئوکلاسیک

سبک مدرن در طراحی داخلی

سبک مدرن

سبک مدرن از جنبش مدرنیسم ناشی می شود که در دهه 1920 در اروپا و آمریکا بوجود آمد. این سبک توسط معمار معروف آلمانی – آمریکایی به نام لودویگ میس ورن در ره پایه گذاری شد.

طراحی داخلی مدرن مانند بسیاری از سبک های دیگر دارای المان های مخصوص به خود می باشد. به همین دلیل نباید سبک مدرن در طراحی دکوراسیون داخلی را با صفت مدرن که به روندهای فعلی جامعه یکی دانست. هم چنین لازم است تاکید کنیم که سبک مدرن هم ارز سبک معاصر نیست. سبک معاصر اشاره به مدل های طراحی عصر حاضر دارد و دارای تفاوت های اساسی با سبک مدرن می باشد.

بیشتر بخوانید: چیدمان منزل به روش حرفه ای ها: راهنمای گام به گام برای داشتن بهترین دکوراسیون منزل

در طراحی داخلی مدرن از خطوط ساده و بدون پیچیدگی و آلایش برای طراحی استفاده می شود. سبک مدرن از تزئین و تجمل زیاد دوری می کند. و با ترکیب خطوط ساده باعث ارامش بخشیدن به فضا و زیباتر شدن دکوراسیون می شود.

استفاده از سبک دکوراسیون مدرن با توجه به سادگی که دارد باعث بزرگ تر نشان دادن فضا می شود. به همین دلیل استفاده از آن در فضاهای کوچک و نقلی باعث می شود بزرگ تر دیده شود و بتوانید به طور کاربردی از تمامی قسمت های منزل استفاده کنید.

طراحی داخلی مدرن در سبک چیدمان منزل

در سبک مدرن می تواند اجزای اصلی چیدمان را در دسته های زیر خلاصه کرد:

🔵 مواد اصلی: چوب ، فلز ، شیشه ، فولاد

🔵 پالت رنگ: تک رنگ ، خنثی ، خاکی

🔵 سبک مبلمان: پایه های ساده ، نمایان ، بلند شده از کف ، کابینت های براق

🔵 ویژگی های متمایز: خطوط تمیز ، وسایل ساده ، عدم شلوغی و تزئینات

سبک سنتی در چیدمان منزل

 سبک سنتی

سبک سنتی در چیدمان منزل با الهام از سبک های طراحی قدیمی و کلاسیک فرهنگ ها طراحی شده است ، اما این لزوما به معنای قدیمی بودن آن نیست.

سبک سنتی سبکی ست که فضا را گرم و دلپذیر می کند. شما در آن احساس راحتی زیادی خواهید داشت و تمامی عناصر به کار رفته در دکوراسیون برای شما آشنا و چشم نواز است.

در چیدمان سنتی هماهنگی بین اجزای مختلف دکوراسیون مانند فرش و مبلمان اهمیت زیادی دارد و باعث زیباتر شدن دکوراسیون می شود. در سبک سنتی بهتر از طرح های هماهنگ که شباهت خوبی با هم دارند استفاده شوند. برای مثال برای انتخاب رنگ مبل و فرش می توانید یک فرش سنتی و اصیل ایرانی با زمینه زرشکی را با مبل های سبز و کوسن های طرح دار سنتی سبز و زرشکی ست کنید. علاوه بر این استفاده از لوستر، تابلو و .. که تداعی کننده سبک سنتی در منزل شما باشد می تواند باعث زیبایی هر چه بیشتر چیدمان شما شود.

سبک سنتی با توجه به فرهنگ، اقلیم و تاریخچه هر کشور می تواند متغیر باشد. اما استفاده از هنرهای دستی هر فرهنگ به طور مشخص در دکوراسیون سنتی دیده می شود.

سبک سنتی در طراحی داخلی

در سبک سنتی به طور گسترده از المان ها و ترکیبات زیر استفاده می شود:

🔵 مواد اصلی دکوراسیون: چوب

🔵 پالت رنگ: دیوارهای خنثی ، وسایل/لوازم جانبی گرم ، غنی ، تیره ، طلایی و نقره ای، استفاده از تناژ رنگی سبز و قرمز و ….

🔵 سبک مبلمان: زیبا ، سلطنتی ، نقوش گلدار ، چوبی (ماهون ، افرا ، گیلاس) ، روکش دار ، سنگین ، پنجه پا ، مخمل ، ابریشم

🔵 ویژگی های متمایز: متقارن ، استفاده از گچ بری در قسمت های مختلف منزل،ستون ، قالب گیری تاج ، کارهای چوبی دقیق، استفاده از صنایع دستی، پنجره های چوبی با شیشه های رنگی و سراسری

سبک کانتمپروری در طراحی داخلی

سبک معاصر ( سبک کانتمپروری)

برای چیدمان منزل شیک  می توانید از سبک معاصره پیروی کنید. سبک کانتمپروری یا سبک معاصر به سبکی گفته می شود که در حال حاضر در اکثر منازل نوساز پیاده می شود.

سبک معاصر در طراحی داخلی یک سبک ثابت و مشخص نیست. بلکه با گذشت زمان تغییر و تحول پیدا می کند و با زمان حاضر خود انطباق می یابد. سبک معاصر به طور کلی دارای سادگی، پیچیدگی های ملایم و خطوط زیبا و جذاب است. هیچ چیز شلوغ نیست اما از براقی و تازگی بالایی برخوردار است. در چیدمان سبک معاصر خطوط منحنی و مستقیم در کنار رنگ های خنثی استفاده می شوند تا فضایی راحت و ساده در فضای دخلی ایجاد کنند.

در سبک کانتمپروری از ترکیب خطوط ساده و منحنی در کنار هم استفاده می شود. برای مثال اگر طراحی دیوارها و مبلمان ها به صورت خطوط صاف و ساده می باشد در کنار آن ها از وسایل دکوراتیو با خطوط منحنی دار مانند آباژور ایستاده، آینه دکوراتیو و … استفاده می شود.

رنگ اصلی که در دکوراسیون معاصر استفاده می شود رنگ های خنثی مانند خاکستری، سفید، سیاه، قهوه ای بسیار روشن و .. می باشد. اما برای روح بخشی به دکوراسیون از رنگ های فرعی و زنده مانند زرد و قرمز می توان برای وسایل دکوری استفاده کرد. که برای انتخاب رنگ مبل و فرش در سبک معاصر نیز لازم است به آن توجه داشت.

سبک معاصر در چیدمان منزل

المان های اصلی سبک کانتمپروری در حال حاضر را می توان در موارد زیر تقسیم بندی کرد:

🔵 مواد اصلی: چوب های سبک ، شیشه ، فولاد ضد زنگ

🔵 پالت رنگ: قهوه ای ، طوسی ، کرم ، سفید ، مشکی

🔵 سبک مبلمان: پایه های نمایان ، رنگ های خنثی ، الیاف طبیعی ، چاپ های دو رنگ ، بدون دامن یا پارچه اضافی

🔵 ویژگی های متمایز: فضای باز ، با نظم ، تأکید قوی بر خط و فرم آن ها

سبک صنعتی در طراحی داخلی

سبک  صنعتی

سبک صنعتی در سبک چیدمان منزل الهام گرفته شده از دنیای کار و مشاغل صنعتی می باشد. دنیایی که در آن ماشین، فلز، آجر به همراه رنگ های تیره حرف اول را می زدند.

ریشه سبک صنعتی در طراحی داخلی به اوایل قرن بیستم بر می گردد. دورانی که در آن پس از اتمام انقلاب صنعتی دوم کارخانه ها در اروپا تعطیل شده و به جایی با هزینه نیروی کار کمتر منتقل شدند. این اتفاق باعث شد بسیاری از کارخانه ها بدون استفاده و متروک شود. با افزایش جمعیت و نیاز به فضای سکونت بیشتر، بسیاری از کارخانه ها به عنوان مناطق مسکونی مورد استفاده قرار گرفت. در این زمان سبک دکوراسیون صنعتی پیدایش یافت.

در سبک صنعتی تلاش می شود مصالح ساختمانی استفاده شده بدون هیچ پوششی در فضای اخلی منزل مورد استفاده قرار گیرد. هم چنین سایر المان هایی که در سبک صنعتی استفاده می شود دارای رنگ تیره، اثرات کهنه کاری شده و .. می باشند.

توجه داشته باشید که هر فضایی را می توان با پالت رنگ مناسب، مصالح و اثاثیه مناسب به سبک صنعتی تبدیل کرد. اما از سبک صنعتی بیشتر  برای دیزاین واحدهای آپارتمانی با سقف بلند، خانه های مدرن و فضاهای اداری و تجاری استفاده می شود.

سبک صنعتی در دکوراسیون داخلی

ویژگی های اصلی دکوراسیون صنعتی در طراحی دکوراسیون داخلی منزل  شامل موارد زیر می باشد:

🔵 مواد اصلی: چوب هوا ، فلز ، آجر ، بتن

🔵 پالت رنگ: سایه های خنثی – قهوه ای ، برنزه ، مشکی ، کرم ، خاکستری

🔵 سبک مبلمان: ترکیبی از چوب و فلز ، نمای قدیمی/عتیقه ، زنگ زده ، کاربردی

🔵 ویژگی های متمایز: طرح مفهومی باز ، سقف بلند ، مصالح در معرض دید ، بی نظم ، کاربردی ، ترکیبی از فضای قدیمی و جدید

سبک انتقالی در چیدمان دکوراسیون منزل

سبک انتقالی

سبک انتقالی در چیدمان دکوراسیون منزل، ترکیبی از دو سبک سنتی و معاصر  یا به عبارت دیگر ترکیب سنت و مدرنیته است. این سبک یکی از بهترین سبک های موجود برای چیدمان می باشد. زیرا در عین راحتی دارای تجمل و براق بودن نیز است. در سبک انتقالی بر بافت و مواد استفاده شده بیش از رنگ آن ها تمرکز می شود.

سبک انتقالی مناسب کسانی ست که شلوغی سبک سنتی را دوست ندارند اما در عین حال نیز سادگی و خلوتی سبک مدرن را نمی پسندند. در سبک انتقالی نیز مانند سبک معاصر از رنگ های خنثی استفاده می شود. اما برای سایر اجزای دکوراسیون می توان از رنگ های گرم تر مانند زرد، بژ و . استفاده کرد.

مبلمانی که در دکوراسیون انتقالی استفاده می شود نیز ترکیبی از سنتی و مدرن می باشد. راحتی مبلمان سنتی در کنار سادگی و جدید بودن سبک معاصر. استفاده از چوب در طراحی دکوراسیون داخلی سبک انتقالی به همان اندازه کاربرد دارد که استفاده از متریالی مانند سنگ مرمر.

به طور کلی اگر به دنبال یک دکوراسیون ترکیبی هستید سبک انتقالی می تواند گزینه مناسبی برای سبک چیدمان منزل شما باشد.

سبک ترنزیشنال در طراحی داخلی

به طور کلی می تواند عناصر سبک انتقالی را در دسته های زیر تقسیم بندی کرد:

🔵 مواد اصلی: چوب ، شیشه ، لاک ، فولاد ، آینه

🔵 پالت رنگ: خنثی – قهوه ای ، طوسی ، برنزه ، کرم ، خاکستری

🔵 سبک مبلمان: منحنی هایی با خطوط مستقیم ، روکش لاک دار ، پارچه های مدرن ، چاپ های ظریف و الگوها

🔵 ویژگی های متمایز: آراسته به آرامی ، خطوط تمیز ، جذاب ، دیوار متمرکز ، رنگهای خنثی

سبک روستیک در چیدمان منزل

سبک روستیک

سبک روستیک در طراحی داخلی برگرفته از کلمه Rustic به معنای روستا می شود. سبک روستیک نیز اشاره به دکوراسیون سنتی و طبیعت گرایی دارد. در سبک روستیک از انواع عناصر طبیعی مانند چوب و خاک استفاده می شود. اگر چه در بعضی از دکوراسیون های شهری نیز چیدمان سبک روستیک دیده می شود اما در بین مناطق کمتر شهری مانند جنگلی محبوبیت بیشتری دارد.

برای چیدمان روستیک سعی کنید از مبلمان و لوازم دست ساز با چوب طبیعی استفاده کنید. متریالی مانند چوب، سنگ، فلزات و .. که در طبیعت یافت می شوند عناصر اصلی برای طراحی و معماری فضای داخلی به سبک روستیک می باشد.  علاوه بر این خام و غیر مهندسی بودن متریال استفاده شده در این دکوراسیون مشخصه اصلی برای تمایز آن از سایر سبک ها می باشد.

برای پرده، روتختی، فرش، کوسن و .. نیز تا حد امکان سعی کنید از الیاف طبیعی با تم خنثی یا سنتی استفاده کنید. برای انتخاب رنگ نیز سعی کنید تا حد امکان آن را به طبیعت نزدیک کنید. در نهایت نیز برای جان بخشیدن به دکوراسیون خود می توانید از رنگ های گرم تر مانند قرمز، نارنجی و زرد در کوسن، تابلو و سایر لوازم دکوراتیو خود بهره ببرید.

سبک روستیک در طراحی داخلی

مشخصه های اصلی سبک روستیک در چیدمان منزل را می توان در موارد زیر جمع بندی و خلاصه کرد:

🔵 مواد اصلی: چوب ، سنگ ، بافت ارگانیک

🔵 پالت رنگ: قهوه ای ، سبز ، طلایی ، خاکستری ، بژ

🔵 سبک مبلمان: چوب طبیعی و خام/خشن ، چرم ، لبه های ناهموار

🔵 ویژگی های متمایز: تیرهای چوبی ، شومینه سنگی/دیوار برجسته ، رنگ های گرم ، مصالح طبیعی ، پیشخوان و مبلمان چوبی ، روکش فرسوده

سبک بوهمین

سبک بوهمیایی

سبک بوهمیایی یا بوهمین مناسب کسانی ست که عاشق رنگ های روشن، مبلمان و لایه های سنتی فرهنگ هستند. این سبک تصویر کننده تضاد زیبایی، رنگ، آشوب و فرهنگ است.

سبک بوهمین به فرد اجازه می دهد تا آزادانه خود را بیان کند. شما می توانید در این سبک به راحتی منزل خود را لوازم و وسایلی که از سفرها یا جاهای مختلف جمع آوری کرده اید تزئین کنید. سبک بوهمین از جمله سبک های طراحی داخلی ست که شکل بی نظمی را در بر می گیرد و از اصول و قاعده مند بودن سبک مدرن و معاصر به دور است.

مهم ترین اصل در سبک بوهمین استفاده از رنگ های شاد و گرم مانند سبز، زرد، قرمز، اجری و دوری کردن از رنگ های خنثی مانند سفید، قهوه ای، خاکستری و .. می باشد. برای انتخاب مبلمان در سبک بوهمین سعی کنید از مدل های راحتی با پارچه های رنگارنگ استفاده کنید. هم چنین استفاده از مبلمان حصیری می تواند گزینه مناسبی برای سبک بوهمیایی باشد.

برای فرش نیز می توانید از انواع فرش ها به ویژه فرش دستباف با پالت رنگی متنوع و گرم مانند قرمز استفاده کنید. استفاده از گلدان و گیاهان طبیعی در دکوراسیون نیز می تواند به زیبایی هر چه بیشتر سبک بوهمین کمک کند.

سبک بوهمین

سبک بوهو در دکوراسیون دارای مولفه های زیر می باشد:

🔵 مواد اصلی: چوب ، فلز ، منسوجات رنگ شده ،

🔵 پالت رنگ: قهوه ای ، سبز ، فلزی ، تن جواهر ، بنفش ، نارنجی ، آبی

🔵 سبک مبلمان: مبلمان مخملی ، رنگهای اشباع ، پف ، ناهماهنگ ، راحت، مبلمان حصیری و چوبی

🔵 ویژگی های متمایز: رنگارنگ ، لایه ای ، بافت ها و الگوهای مختلف ، اقلام قدیمی ، صنایع دستی و طبیعی ، شلوغ، استفاده از فرهنگ های مختلف

سبک مینیمال

سبک مینیمال در چیدمان منزل و طراحی داخلی بیان کننده ضرب المثل مشهور ” کمتر بیشتر است. ” می باشد. در چیدمان مینیمال از مبلمان، وسایل دکوراتیو و هر چیز دیگر در کم ترین میزان ممکن استفاده می شود.  علاوه بر تایید بر تعداد کم در این دکوراسیون حتی اقلامی که در سبک مینیمال استفاده می شوند باید فضای کمتری نیز اشغال کنند.

در سبک مینیمال عموما از رنگ های خنثی مانند سفید و خاکستری استفاده می شود. دیوارها ساده و بدون پترن و الگو هستند. از قاب عکس و تابلو ها به شرطی که فضا را بیش از حد شلوغ نکند می توان استفاده کرد. نورپردازی سبک مینیمال در روز از نور طبیعی تغذیه می شود. و در هنگام شب نیز از نورهای فلت و مسطح با تابش غیر مستقیم برای ایجاد یک نور ملایم، یکنواخت و لطیف به سراسر فضا استفاده می شود.

برای انتخاب مبلمان، فرش، پرده و هر چیز دیگری در سبک مینیمال باید به سادگی و بدون پیچیدگی و شلوغ بودن آن توجه داشت.

سبک مینیمال در طراحی داخلی

عناصر اصلی که سبک مینیمال را تعیین می کند را می توان در موارد زیر خلاصه کرد:

🔵 مواد اصلی: شیشه ، چوب ، سنگ مرمر ، بتن ، فلز

🔵 پالت رنگ: تک رنگ ، سفید ، سیاه ، خاکستری

🔵 سبک مبلمان: اشکال ساده ، رنگهای ساده ، کاربردی و آرام

🔵 ویژگی های متمایز: خطوط تمیز ، بدون آلودگی ، عدم تزئین ، آرام ، جادار ، هوا ، نور زیاد

دکوراسیون سلطنتی

سبک  سلطنتی

سبک سلطنتی در چیدمان منزل مناسب کسانی ست که به تجمل علاقه زیادی دارند و از مینیمالیسم به دور هستند. در سبک سلطنتی مجلل بودن هر چیزی اولویت است و گاهی زیاد بودن وسایل دکوراتیو و شلوغی آن به چشم می آید. در گذشته از سبک سلطنتی در خانه های افراد رده بالا و کسانی که از نظر اجتماعی فعال بوده اند بسیار دیده می شد.

در طراحی داخلی سبک سلطنتی استفاده از رنگ های طلایی، زرد براق، قهوه ای روشن و ترکیبی از رنگ قهوه ای تیره حرف اول را می زند. اگر چه این رنگ ها به صورت خالص استفاده نمی شوند و بیشتر به صورت بافت در ترکیب طرح و نقش های دیگر ظاهر می شوند.

مبلمان هایی که برای سبک سلطنتی استفاده می شوند غالبا دارای جزئیات بسیاری است. حکاکی و کنده کاری های مختلف بر روی تاج، پایه، دست های منحنی دار و … دیده می شود.

لوستر و آباژورهایی که برای چیدمان منزل در سبک سلطنتی به کار می روند نیز از نوع کریستالی و کلاسیک با جزئیات زیاد هستند. هر چیزی که دوست دارید به چیدمان سلطنتی اضافه کنید باید سرشار از جزئیات با رنگ ها مجلل طلایی و نقره ای باشد. کریستال، چوب های کنده کاری شده، چرم و فلزاتی مانند برنز شاخص ترین متریالی ست که در طراحی سلطنتی برای وسایل و قسمت های مختلف دکوراسیون استفاده می شود.

دکوراسیون سلطنتی

ویژگی های اصلی سبک سلطنتی در چیدمان منزل را می توان به صورت زیر خلاصه کرد:

🔵 مواد اصلی: شیشه ، آینه ، فلز ، لاک، چرم و چوب های منبت کاری شده

🔵 پالت رنگ: پررنگ – بنفش ، قرمز ، فیروزه ای ، طلایی، نقره همراه با تم رنگ قهوه ای

🔵 سبک مبلمان: مخمل ، سبک ویکتوریایی ، لاک زده ، ابریشم ، ساتن ، تافت دار

🔵 ویژگی های متمایز: لوازم لوکس ،زرق و برق دار ، نمایشی ، پر چزئیات

سبک اسکاندیناوری در طراحی داخلی

سبک اسکاندیناوی

سبک اسکاندیناوی در طراحی داخلی منزل از کشورهای شمال اروپا سرچشمه گرفته است. این سبک بر ایجاد یک فضای روشن و مرتب و تاکید زیاد بر استفاده از نور طبیعی تمرکز دارد. سبک اسکاندیناوی از نظر سادگی و خطوط ساده شباهت زیادی با دکوراسیون سبک مینیمال دارد.

بر خلاف سبک مینیمال، شما محدودیت زیادی روی انتخاب رنگ در محیط ندارید. در سبک اسکاندیناوی تاکید بر روی راحتی، گرما و صمیمیت دکوراسیون است. به همین دلیل دست شما برای انتخاب رنگ نیز بازتر است و می توانید یک دکوراسیون گرما بخش و دلنشین ایجاد کنید.

در واقع شما می توانید از انواع وسایل و لوازم دکوراتیو به شرط راحت بودن و ساده و شیک بودن آن ها استفاده کنید. استفاده از نورهای مصنوعی مانند آباژور ها یا لوسترهای ساده نیز می تواند گزینه خوبی برای سبک اسکاندیناوی باشد.

سبک اسکاندیناوی در طراحی داخلی

مشخصه های سبک اسکاندیناوی

🔵 مواد اصلی: چوب ، پلاستیک ، فلز

🔵 پالت رنگ: سفید ، مشکی ، خاکستری ، قهوه ای

🔵 سبک مبلمان: الیاف کاربردی ، ساده ، طبیعی ، خطوط تمیز ، لبه های صاف و گرد ، رنگ های طبیعی

🔵 ویژگی های متمایز: جادار ، لوازم جانبی اندک ، نور طبیعی ، کفپوش سبک ، بدون شلوغی، راحت و صمیمی

سبک کلاسیک در طراحی داخلی

سبک کلاسیک

سبک کلاسیک برگرفته از سبک سنتی غربی با ادغام طرح ها و عناصر جدید می باشد. نقطه شاخص در چیدمان سبک کلاسیک نظم و تقارن آن می باشد. و هر چیزی که در این سبک قرار می گیرد باید تکمیل کننده نظم موجود در دکوراسیون باشد.

علاوه بر نظم و تقارن حاکم در سبک کلاسیک، باید به ترکیب رنگی خاص نیز این سبک نیز پایبند بود.  در این سبک عموما از ترکیب رنگ هایی مانند قهوه ای ( در انوع طیف رنگی)، بژ و کرم همراه با رنگ های فاخر و کلاسیک مانند زرشکی و سبز کله غازی استفاده می شود.

نکته دیگری که در چیدمان کلاسیک به چشم می خورد استفاده از وسایل چوبی مختلف مانند مبلمان، میز ناهارخوری، کتابخانه، دکور و کنسول می باشد. اگر چه کلاسیک و فاخر بودن وسایل در این چیدمان اهمیت دارد اما اکسسوری ها عموما ساده با منحنی های دایروی و بیضی شکل هستند.

المان های اصلی سبک کلاسیک را در چیدمان منزل و محیط می توان در موارد زیر خلاصه کرد:

🔵 مواد اصلی: چوب و شیشه

🔵 پالت رنگ: قهوه ای، کرم و بژ به همراه رنگ های کلاسیک زرشکی و سبز تیره

🔵 سبک مبلمان: چوبی ساده، لبه های صاف و گرد ، رنگ های کلاسیک گونه،

🔵 ویژگی های متمایز: سادگی همراه با کلاسیک گونه، نظم و تقارن زیاد، استفاده از وسایل چوبی منحنی دار

سبک نئوکلاسیک

سبک نئوکلاسیک

سبک نئوکلاسیک بازتابی از ترکیب سبک کلاسیک و مدرن می باشد. سبک نئوکلاسیک ممکن است بسیار شبیه به هم باشند. اما عمده ترین تفاوت سبک کلاسیک و نئوکلاسیک در رنگ هایی ست که برای چیدمان منزل و دکوراسیون استفاده می شود. شما در چیدمان کلاسیک محدود به پالت های رنگی قهوه ای، کرم و .. هستید. در صورتی که در سبک نئوکلاسیک دست شما برای انتخاب رنگ بازتر است.

در سبک نئوکلاسیک در کنار کاربردی بودن هر وسیله به وجه تناسب هندسی و ابعادی آن با سایر اجزا نیز توجه می شود. سبک معماری داخلی محیط ترکیبی از المان های کلاسیک به همراه نورپردازی های مدرن می باشد.

استفاده از عناصری مانند سنگ، بتن، چوب، شیشه، فولاد و .. در این دکوراسیون نسبت به سبک کلاسیک بیشتر دیده می شود. آینه های بزرگ و شیشه های سراسری در معماری داخلی سبک نئوکلاسیک وجود دارد.

مبلمانی که می توانید برای سبک نئوکلاسیک استفاده کنید ترکیبی از مدل های ساده و فاخر کلاسیک و طراحی های جدید سبک مدرن می باشد. در کنار استفاده از رنگ های کرم و طلایی می توانید از رنگ های خیره کننده و مجلل مانند فیروزه ای، قرمز و بنفش استفاده کنید. بهترین گزینه برای پارچه مبلمان نیز بافت های شبیه مخمل می باشد.

لوستر هایی که برای سبک نئوکلاسیک استفاده می شوند عموما بلند و لوکس هستند. اما در مقابل نسبت به مدل های کلاسیک جزئیات و شلوغی کمتری دارند. بهترین لوسترها برای این سبک استفاده از مدل های آویز لوستر کریستالی می باشد. در چیدمان نئوکلاسیک نیز می توانید از انواع عتیقه جات استفاده کنید.

سبک نئوکلاسیک

مشخصه های اصلی چیدمان نئوکلاسیک به صورت زیر می باشد:

🔵 مواد اصلی: چوب، شیشه، بتن، فلزاتی مانند برنز

🔵 پالت رنگ: قهوه ای، کرم به همراه رنگ های لوکس تر مانند فیروزه ای، بنفش، قرمز

🔵 سبک مبلمان: چوبی ساده، به همراه پارچه مخمل و رنگی

🔵 ویژگی های متمایز: نظم و تقارن هندسی، استفاده از رنگ های مجلل فیروزه ای، بنفش و قرمز، عتیقه جات، ترکیب کلاسیک و مدرن، لوسترهای بلند و کریستالی