براساس قیمت (تومان)
جست و جو در نتایج
دسته های محصولات

نمایش 1 - 13 کالا از 13

تابلو نقاشی

تابلو نقاشی: به دکوراسیون خود روح بپاشید

یکی از بهترین انتخاب هایی که می توان برای تزئین و روح دادن به دکوراسیون داست استفاده از تابلوهای دکوراتیو به ویژه تابلو نقاشی است. با توجه به اینکه تابلوهای نقاشی کار دست می باشند باعث القای یک حس هنری در محیط می شوند.

به همین دلیل اگر به دنبال گزینه ای هستید که کمی روح و لطافت به دکوراسیون شما بدهد قطعا تابلوهای نقاشی گزینه های مناسبی هستند.

امروزه سبک های مختلفی از تابلو نقاشی توسط هنرمندان اجرا می گردد. به همین دلیل می توانید با توجه به دکوراسیون خود فارغ از کلاسیک، مدرن، بوهمی، سنتی و … بودن از تابلو نقاشی استفاده کنید.

تابلو نقاشی

آنچه در این مطلب خواهید خواند:

🔵  انواع تابلو نقاشی بر اساس تکنیک

🔵  تابلو نقاشی رنگ روغن و اکرلیک

🔵  تابلو نقاشی ابرنگ

🔵  تابلو نقاشی مداد رنگی

🔵  تابلو نقاشی مینیاتوری و نگارگری

🔵  تابلو نقاشی ذغال

🔵  تابلو نقاشی پاستل

🔵  تابلو نقاشی ویترای

🔵  تابلو نقاشی بر اساس جنس زمینه

🔵  تابلو نقاشی بر اساس سبک های مختلف

🔵  راهنمای انتخاب تابلو نقاشی

تابلو نقاشی

انواع تابلو نقاشی بر اساس تکنیک

برای رسم تابلو نقاشی از تکنیک های هنری و نقاشی مختلفی استفاده می شود. در نتیجه می تواند انواع تابلو نقاشی را بر اساس تکنیک هایی که برای ترسیم آن ها به کار گرفته می شود تقسیم بندی کرد. در ادامه اشاره مختصری به معروف ترین سبک های نقاشی برای تابلو اشاره می کنیم.

تابلو نقاشی رنگ روغن | دکوکاف

تابلو نقاشی رنگ روغن و اکرلیک

تابلو نقاشی رنگ روغن و اکرلیک بر روی بوم ( تابلوهای خام پارچه ای سفید) اجرا می شوند. تابلوهای رنگ روغن درست همان تابلوهایی هستند که در لذت نقاشی با اجرای باب راس کشیده می شد. با این تفاوت که می تواند علاوه بر منظره مدل های مختلف دیگر را نیز در بر بگیرد.

در این سبک هنرمند رنگ های مورد استفاده خود را با کمک ابزارهایی مانند کاردک و قلمو بر روی بوم می زند تا طرح مورد نظر خود را ایجاد کند. تابلو نقاشی رنگ روغن و اکرلیک از رایج ترین مدل ها می باشند.

تابلو نقاشی | دکوکاف

تفاوت تابلو نقاشی رنگ روغن و اکرلیک

تابلو نقاشی رنگ روغن و اکرلیک از نظر تکنیک هایی که برای کشیدن آن ها اجرا می شود خیلی تفاوتی با یک دیگر ندارند. بلکه تفاوت اصلی در نوع رنگ و خواص آن ها می باشد.

🔵 رنگدانه های اکرلیک در امولسیونی از پلیمر اکرلیک شناور هستند. حلال رنگ های اکرلیک آب می باشد. زمانی که این رنگ مرطوب است به راحتی در آب حل شده و تمیز می شود. به همین دلیل می تواند قلموی آغشته به رنگ اکرلیک را در آب شسته و تمیز کرد. این رنگ به سرعت خشک می شود. و پس از خشک شدن به دلیل بافت پلاستیکی خود در برابر آب مقاوم می شود. رنگ های اکرلیک را می توان با انواع ترکیب ها و مدیوم ها مخلوط کرد و بافت مختلفی از رنگ ها به دست آورد.

🔵 برخلاف رنگ اکرلیک رنگدانه های رنگ روغن در یک ترکیب روغنی جامد مانند روغن برزک شناور هستند. به دلیل این ترکیب روغنی در رنگ، رنگ های روغنی در آب حل نمی شوند و برای ترکیب یا رقیق کردن آن ها نیاز به حلال های اسپریت می باشد. تابلو نقاشی رنگ روغن در مقایسه با رنگ های اکرلیک نیاز به زمان بیشتری دارند.

🔵 علاوه بر این در نظر داشته باشید که رنگ های اکرلیک پس از خشک شدن دیگر قابل تغییر نیستند. در حالی که رنگ روغن را می توان توسط ترکیب های مختلف دوباره مرطوب کرده و در آن تغییر ایجاد کرد.

🔵 از دیگر تفاوت هایی که می توان برای ترسیم تابلو نقاشی اکرلیک و رنگ روغن اشاره کرد آماده سازی سطح می باشد. رنگ اکرلیک می تواند به صورت مستقیم بر روی سطح قرار گیرد. در حالی که در رنگ های روغنی نیاز به آماده سازی سطح بوم می باشد.

🔵 هم چنین در تابلو نقاشی اکرلیک هنرمند نیاز به یک دور اندیشی دارد. زیرا رنگ ها پس از خشک شدن تیره تر می شوند. و نیاز به تجربه بالا برای کار با این رنگ ها می باشد. در حالی که این مشکل در مورد رنگ های روغنی وجود ندارد.

تابلو نقاشی | دکوکاف

تابلو نقاشی ابرنگ

نقاشی ابرنگ یکی از محبوب ترین تکنیک های نقاشی می باشد. با توجه به هزینه های اندک این تکنیک و هم چنین قابلیت جا به جایی وسایل آن، افراد زیادی به این نوع نقاشی روی آورده اند. ابرنگ ها عموما رنگ های محلول در اب هستند که به راحتی قابل استفاده می شوند. از تکنیک آبرنگ عموما بر روی مقواهای با ضخامت بالا استفاده می شود.

برای رسم تابلو نقاشی ابرنگ از تکنیک های مختلفی می توان استفاده کرد. تکنیک خیس در خیس، قلم موی خشک و خیس در خشک معروف ترین سبک های نقاشی آبرنگ می باشند. هر چقدر قلمو و رنگ ها خیس تر باشند مرز بین رنگ ها کمتر مشخص است و ادغام شدگی رنگ ها بیشتر دیده می شود.

علاوه بر تکنیک هایی که گفتیم برای رسم تابلو نقاشی ابرنگ از تکنیک های خلاقانه ای مانند برداشتن رنگ، پاشیدن نمک، اسپری کردن آب و الکل، استفاده از نایلون، خراشیدن رنگ، استفاده از اسفنج و … برای ایجاد بافت های مختلف در نقاشی استفاده می شود.

تابلو نقاشی آبرنگ در مقایسه با مدل های ابرنگ قیمت پایین تری دارند. هم چنین با توجه به تکنیک و رنگ های به کار گرفته شده تداعی کننده یک حس آرامش و راحتی می باشد.

تابلو نقاشی | دکوکاف

تابلو نقاشی مداد رنگی

امروزه نقاشی مداد رنگی یکی از سبک های حرفه ای و سخت در نقاشی می باشد. ایجاد تصاویر رئال و واقعی از اشیا، مناظر و چهره کار آسانی نیست.

مداد رنگی یکی از ابزارهای ساده ولی بسیار کاربردی برای نقاشان می باشد. مغزی های مداد رنگی از ترکیب موم و کائولین فشرده تشکیل شده است. با توجه به رنگ دانه های مختلف می توان از آن برای نقاشی و ترسیم مدل های مختلف بهره برد.

برای رسم یک تابلو نقاشی مداد رنگی علاوه بر اینکه باید در طراحی قوی باشید نیاز به مدادهای مخصوص پلی کروم دارید. تابلو نقاشی با مداد رنگ با توجه به منظره و مدل انتخابی می تواند در تمامی دکوراسیون ها مورد استفاده قرار بگیرد.

تابلو نقاشی | دکوکاف

تابلو نقاشی مینیاتوری و نگارگری

اگر به دنبال یک تابلو نقاشی ایرانی هستید سبک مینیاتور و نگارگری مناسب ترین گزینه برای شما می باشد. مینیاتور یا نگارگری یک سبک نقاشی اصیل ایرانی می باشد.

سبک نگارگری در زمانی به وجود آمد که در آن کشیدن هر نقاشی که در آن عناصر غیر واقعی وجود داشت توهین به آفرینش و خلقت به شمار می رفت. در این زمان ایرانیان با الهام از طبیعت و ترکیب قوه خیال خود به نقاشی هایی روی آوردند که به سبک نگارگری در جهان شهرت پیدا کرد. قدمت نقاشی نگارگری در ایران به دوران پیش از اسلام باز می گردد.

در نقاشی نگارگری ابتدا طرح اصلی با کمک مداد شروع به کشیدن طرح اصلی می کند. سپس با کمک رنگ های مخصوص یا حتی آبرنگ، رنگ آمیزی آن را تکمیل می کند.

جزئیات خیره کننده، اغراق و خیال پردازی و استفاده از رنگ های زیاد برجسته ترین نکات تابلو نقاشی نگارگری و مینیاتور می باشد.

تابلو نقاشی | دکوکاف

تابلو نقاشی ذغال

نقاشی با ذغال سنگ یکی از سبک های نسبتا جدید در نقاشی می باشد. این سبک نقاشی شامل طرح های سیاه و سفید می باشد. و از آن می توان برای ترسیم چهره، اشیا و.. استفاده کرد.

استفاده از این سبک تابلو ها عموما مناسب فضاهای تیره و تاریک و یا سبک مینیمال و مدرن با تم رنگ سفید و مشکی می باشد.

تابلو نقاشی | دکوکاف

تابلو نقاشی پاستل

نقاشی پاستل از سبک های نقاشی اروپایی می باشد و ریشه آن به حدود قرن 18 میلادی باز می گردد. پاستل ها ترکیب رنگ دانه و چسباننده به صورت فشرده شده و به شکل یک استوانه نسبتا باریک می باشد. رنگدانه هایی که در ساخت پاستل استفاده می شود همان رنگ دانه هایی ست که در محیط نقاشی های مرطوب مانند رنگ و روغن و آبرنگ استفاده می شود. با این تفاوت که با روغن، آب یا اکرلیک ترکیب نمی گردد.

پاستل ها به دلیل تاثیری که از خود بر کاغذ می گذارند متفاوت هستند. به همین دلیل از نظر تکنیک نیز با سایر سبک های نقاشی متفاوت می باشند. . و این وجه تمایز این سبک تابلو نقاشی با مدل های دیگر می باشد.

در حال حاضر مدل های مختلفی از پاستل مانند پاستل روغنی، پاستل نرم، مداد پاستلی، پن پاستل و .. وجود دارد.

تابلو نقاشی پاستل عموما بر روی کاغذ نقاشی می شوند و برای نگهداری از آن ها نیاز به قاب شیشه ای می باشد. هم  چنین پس از اتمام شدن نقاشی لازم است از اسپری فیکساتیو برای تثبیت رنگ استفاده شود.

تابلو نقاشی پاستل می تواند سبک های مختلف نقاشی از چهره تا منظره و حتی انیمیشن را در بر بگیرد. به همین دلیل با توجه به سبک دکوراسیون می تواند از طرح های مختلف تابلو نقاشی پاستل استفاده کرد.

تابلو نقاشی | دکوکاف

تابلو نقاشی ویترای

نقاشی ویترای به عنوان نقاشی روی شیشه نیز شناخته می شود. این سبک از نقاشی عموما بر روی ظروف ای شیشه های در و پنجره انجام می شود. اما امروزه از این تکنیک برای ساخت تابلوهای دکوراتیو نیز استفاده می شود.

برای رسم تابلو نقاشی ویترای از رنگ های مخصوص ویترای، خمیر دورگیر و قلم مو استفاده می شود. رنگ های ویترای هم بر پایه تینر و هم آب تولید می شوند. این رنگ ها شفاف بوده و تا حد زیادی سطح زیر کار مشخص می شود.

رنگ ویترای قابل شست و شو می باشد. و به همین دلیل نگهداری و تمیز کردن آن در مقایسه سایر تابلو نقاشی آسان تر است. رنگ های خیره کننده ویترای باعث ایجاد یک اثر هنری جذاب می گردد. اما به دلیل سبک هنری آن بهتر است در دکوراسیون های سنتی و بوهمین استفاده کرد.

اگر چه با توجه به طرح نقاشی می توان از آن برای دکوراسیون های معاصر و مدرن نیز استفاده کرتابلو نقاشی | دکوکافد.

تابلو نقاشی بر اساس جنس زمینه

تابلو نقاشی  می توانند بر روی زمینه های مختلف اجرا شوند. جنس زمینه عموما با توجه به تکنیک مورد استفاده متغیر است. به طور کلی می توان گفت تابلو نقاشی عمدتا بر روی یکی از زمینه های زیر اجرا می شوند:

بوم نقاشی

بوم نقاشی یکی از رایج ترین زمینه های استفاده شده در نقاشی می باشد. از بوم ها عموما در سبک نقاشی رنگ روغن و اکرلیک استفاده می شود. بوم از یک چارچوب چوبی ( عمدتا چوب سفید) ساخته شده است که بر روی آن پارچه ای از جنس کنف، کتان، کرباس و پلی استر کشیده می شود. بهترین نوع پارچه کتان می باشد و هر چه ضخامت آن بیشتر باشد برای تهیه یک تابلو نقاشی مناسب تر است.

تابلو نقاشی | دکوکاف

کاغذ و مقوای مخصوص

کاغذ و مقوا زمینه های مناسب برای نقاشی ابرنگ، پاستل، مداد رنگی، ذغال و .. می باشند.  مقواهای مخصوص به صورت نرم، زبر، ضخیم و نازک در بازار وجود دارند و با توجه به نیاز نقاش مورد استفاده قرار می گیرند.

برای مثال مقوای فابریانو و اشتنباخ به دلیل جذب بالای آب مناسب کار با ابرنگ و گواش می باشند. این جنس مقوا بر خلاف سایر ترکیبات سلولزی در مقابل آب و آبرنگ، چروکیده و خمیری شکل نمی شوند.

مقوای کانسون، آرچ، خروس نشان، وینزور و مقوای چکشی از دیگر مدل های مقوا برای ترسیم انواع تابلو نقاشی می باشد.

تابلو نقاشی | دکوکاف

سنگ

یکی دیگر از متریالی که امروزه برای ترسیم تابلو نقاشی استفاده می شود و نشانگر خلاقیت هنرمند است سنگ های طبیعی و مصنوعی می باشد.

در زمینه نقاشی روی سنگ عموما دو رهیافت وجود دارد. در مدل اول سطح سنگ یک سطح صاف و صیقلی می باشد که طرح به دلخواه بر روی آن رسم می شود. عموما طرح های حالت آبرنگی و مینیاتوری بر روی این سبک از کار اجرا می شود. اگر به این سبک از تابلو نقاشی علاقه دارید توصیه می کنیم از محصولات زیر دیدن کنید:

🔵  تابلو نقاشی روی مرمر مدل بازار قیصریه

🔵  تابلو نقاشی روی مرمر مدل روز بارانی

🔵  تابلو نقاشی روی مرمر مدل گلبهار

🔵  تابلو نقاشی روی مرمر مدل ونیز

تابلو نقاشی آبرنگ مدل ونیز | دکوکاف

اما در مدل دوم از خود طرح سنگ برای ایده نقاشی استفاده می شود. برای مثال یک سنگ دایره ای شکل می تواند گزینه مناسبی برای نقاشی یک گربه خوابیده باشد.

علاوه بر سنگ یک هنرمند می تواند با توجه به خلاقیت و هنر خود روی سطح های مختلف مانند صدف، چوب، فلز و .. نیز نقاشی کند.

تابلو نقاشی | دکوکاف

تابلو نقاشی بر اساس سبک های مختلف

تابلو نقاشی نیز مانند بسیاری از وسایل دیگر دارای سبک می باشد. به همین دلیل باید در هنگام خرید تابلو به سبک تابلو توجه کرد. با توجه به این موضوع می توان انواع تابلو نقاشی را بر اساس سبک به مدل های زیر تقسیم بندی کرد:

🔵 سبک رئالیسم ( واقع گرایی)

🔵 سبک امپرسیونیسم ( برداشت گرایی)

🔵 پست امپرسیونیسم

🔵 نئو امپرسیونیسم

🔵 اکسپرسیونیسم انتزاعی

🔵 کوبیسم

🔵 فوتوریسم

🔵 ورتیسیسم

🔵 رومانتیسم

اگر به دنبال خریدیک تابلو نقاشی کلاسیک هستید استفاده از تابلوهایی با سبک رئالیسم و رومانتیسم مناسب می باشد. در حالی که برای یک تابلو نقاشی مدرن بهتر از مدل هایی مانند کوبیسم، پست امپرسیونیسم و .. استفاده کنید.

تابلو نقاشی | دکوکاف

برای آشنایی بیشتر با انواع سبک نقاشی و تفاوت آن ها مطالعه این مطلب توصیه می شود:

راهنمای انتخاب تابلو نقاشی

خرید تابلو نقاشی  فراتر از خرید یک وسیله دکورایتو و تزئینی برای دکوراسیون تان می باشد. زیرا هر نقاشی دارای روح می باشد که باید با فضای غالب شما هماهنگ باشد. به همین دلیل انتخاب تابلو نقاشی بهتر است به موارد زیر توجه داشته باشید:

🔵 سبک نقاشی: مهم ترین نکته در مورد خرید تابلو نقاشی دقت به دکوراسیون و سبک طراحی داخلی آن می باشد. مسلما خرید تابلو نقاشی کلاسیک بسیار متفاوت تر از خرید یک تابلو برای دکوراسیون مدرن می باشد. اگر آشنایی چندانی با سبک چیدمان خود ندارید مطالعه این مقاله به شما توصیه می شود:  آشنایی و معرفی انواع سبک چیدمان منزل ( ۱۲ مدل محبوب برای طراحی دکوراسیون داخلی)

🔵 رنگ بندی: رنگ بندی یک تابلو نقاشی از دیگر پارامترهایی ست که باید به آن توجه داشته باشید. به هم خوانی ترکیب رنگی استفاده شده در تابلو نقاشی با دکوراسیون خود دقت کنید.

🔵 جنس تابلو نقاشی: جنس تابلو نقاشی می تواند به شما درباره ماندگاری، نحوه شست و شو، میزان آسیب پذیری و.. اطلاعات خوبی بدهد.

🔵 ابعاد تابلو نقاشی: با توجه به اینکه دوست دارید تابلو را در چه قسمتی از منزل و دکوراسیون خود نصب کنید نیاز به ابعاد مختلفی دارید. تابلوهایی که برای بالای مبلمان استفاده می کنید باید ابعاد بزرگ داشته باشند. اما از یک تابلو نقاشی کوچک می توانید بر روی شلف بهره ببرید.

🔵 تناسب با سایر تابلو ها: اگر در دکوراسیون خود تابلو دیگری دارید بهتر است اطمینان پیدا کنید که تابلو نقاشی مورد نظر شما با مدل های قبلی سازگار است. به ویژه اگر تمایل داشته باشید که این تابلوها در کنار هم نصب شوند.تابلو نقاشی | دکوکاف

 

مقایسه ( 0 مورد )

تماس با ما